06 грудня 2019 року

Sunrise

Серпень.24.2018
Рік заснування: 2003
Жанр: Power Metal;
Sunrise

Sunrise – power metal гурт, що був заснований у Києві у 2003 році.

В творчому доробку команди 3 повноформатних альбоми, концертний DVD, ряд EP та синглів, а також виступи на одній сцені із Rage, Bonfire, Civil War, Helloween та іншими ключовими командами жанру.

 Sunrise зіграли один з перших українських metal-концертів з оркестром: київський концерт до 15-річчя гурту, що відбувся 8-го лютого 2018, став спільним проектом із Заслуженим академічним оркестром Збройних Сил України.

 Один з найвпливовіших power metal гуртів країни: Sunrise грає power metal з 2003 року. За цей час команда долучила до своєї фан-бази широку аудиторію по всій країні. Пісні Sunrise звучать на українських радіостанціях та зі сцен великих фестивалів. Знають український гурт і за кордоном: останній альбом Sunrise був виданий японським та індонезійським лейблами, а японське авторитетне видання Burrn! поставило ‘Absolute Clarity’ на третю сходинку в чарті імпортних дисків.

 

 У вересні 2017 Sunrise спільно із веб-журналом Daily Metal стали організаторами першого українського power metal фестивалю – Power Of Ukraine.

Учасники:
Костянтин «Laars» Науменко – вокал;

Дар’я Науменко – клавішні, бек-вокал;

Євген Васильєв – гітара;

Владислав Сєдов – бас-гітара;

Олександр Ігнатенко – ударні.

 

Дискографія:
Студійні альбоми
«Illusion Of Life» EP (2006)
«Liberty» (2007)
«Dreamer Online» EP (2009)
«Trust Your Soul» (2009)
«Hope And Pray» EP (2013)
«Absolute Clarity» (2016)
Відео
«Through The Eyes Of Infinity» DVD (2017)